Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Hvordan slår jeg opp verdien av et kjøretøy?

Kjenne verdien av kjøretøyet kan spare deg for mye stress. Hvis du ønsker å selge bilen din, vil du vite verdien slik at du ikke under-eller overpriser bilen. Det er også nyttig å vite verdien hvis du tilfeldigvis får i en ulykke og forsikringsselskapet bestemmer seg for å total bilen, på den måten vil du vite hva det er verdt, og du vil ikke bli underslag av forsikringsselskapet. Hvis du er i markedet for å kjøpe en bil, vil vite om det er sant engros, detaljhandel og privat-party verdier hjelpe deg å gjøre en rettferdig og informert kjøper. Du trenger
tilgang
Computer
Vehicle modell, lage, år
kjøretøy detaljer og utstyr
Printer
Vis flere instruksjoner
1

Klikk på Internett-knappen på datamaskinens skrivebord. Type www.kbb.com i nettleseren din.
2

Klikk på "brukte biler" på Kelley Blue Book hjemmeside. Velg kjøretøy året, merke og modell av bilen din og klikk på den røde "go"-knappen.
3

Select annenhåndsverdi, Private Party verdi eller veiledende verdi. Veiledende verdi vil gi deg et bedre inntrykk av banken vil låne på kjøretøyet som vil hjelpe deg å prissette bilen din bedre.
4

Velg opplysninger om kjøretøyet og utstyr detaljer. Denne delen er viktig for å sørge for at du får en mer nøyaktig pris notering. Klikk "Fortsett" nederst på siden.
5

Klikk på "print" øverst på siden for å skrive ut veiledende verdi å holde som referanse. Denne prisen vil være et utgangspunkt for forhandlinger for selger og kjøper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150411.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book