Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Hva er forskjellen mellom den lave Kelley Blue Book & High Kelley Blue Book ?

The Kelley Blue Book , eller KBB , er en pålitelig ressurs for å bestemme en rimelig pris på en hvilken som helst bil . Denne tjenesten gir hver bil man gjennomsnitt rettferdig kjøpesummen , samt en lav verdi og en høy verdi , gir forbrukeren et fullstendig bilde av bilens faktiske verdi. Lav KBB Verdi

Den lave verdien er den nedre enden av prisklasse gitt av Kelley Blue Book . Denne prisen er den absolutt laveste prisen du kan forvente å betale for en bil du er forsker , eller lavest mulig salgspris for bilen .
Høy KBB Verdi

den høye verdien blir høyest mulig prisen på bilen . Denne prisen representerer den største mengden av penger som du kunne forvente å bruke på den aktuelle bilen , eller den absolutte største beløpet som du kan be om hvis du skulle selge denne bilen .
Fastsettelse

Kelley Blue Book bestemmer de høye og lave frekvensområder ved å undersøke en rekke faktorer . Rådende markedsforhold er ett aspekt . Andre kan inneholde moderne salgsstatistikken for modellen , den projiserte fremtidige behov for det , reparasjon rapporter og noen nyere anmeldelser eller informasjon om bilens sikkerhetsvurderinger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150417.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book