Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Blue Book Bil Verdi Informasjon

The Kelley Blue Book er den største bilen evaluator i USA . The Blue Book gir prising og informasjon for nye og brukte biler . Kelley Blue Book har hovedkontor i Irvine , California. Historie

Kelley Blue Book Company ble etablert i 1918 som en del av en Los Angeles , oppkalt California bilforretning Kelley Kar Company. Den ble grunnlagt av Les Kelley .
Funksjon

Kelley Blue Book var hovedsakelig en handel publikasjon til tidlig på 1990-tallet , da en forbruker utgaven ble utviklet for å fastslå verdien av kjøretøy.
Egenskaper

The Blue Book rapporter markedsverdi prisene på brukte og nye biler og andre typer motoriserte metoder for transport . Boken gir retail verdi , annenhåndsverdi og foreslo privat fest priser.
Potential

Siden 1995 Kelley Blue Book evalueringer har vært tilgjengelig online på KBB.com . Siden begynnelsen, har KBB.com blitt en av de mest besøkte kjøretøy -relaterte sider på nettet .
Identifikasjon

Selskapet har registrert "Blue Book" som et beskyttet varemerke i USA og Canada. I de senere årene konkurrerende tjenester som Carfax , Manheim Market Report og Galves Engros Guide har blitt opprettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150403.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book