Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Slik finner du ut Car Avskrivninger

Avskrivninger er regnskapsfører måte å måle slitasje på en fysisk eiendel . Det er ikke en "ekte " pris og er referert til av investorer som en ikke -kontant utgifter , men det kan påvirke den virkelige verdien av aktiva . Biler er eiendeler som nedvurdere i verdi i henhold til bruk . Som sådan, produsentene ofte bestemme den nyttige levetid for et kjøretøy . Hvis du vet levetiden på bilen du kan bestemme avskrivninger. Instruksjoner
en

Bestem levetiden til eiendelen. Det er vanskelig å bestemme levetiden til en bil . Noen vare i flere tiår og andre bryter ned etter bare noen få år . Den beste proxy er antall år på garanti hvis bilen er ny. Men hvis det er ingen garanti spørre en megler eller en bil spesialist /mekaniker for et estimat /vurdering.
2

Bestem kostnaden for eiendelen. Dette er prisen du betalte for bilen.
3

Bestem avskrivninger . Formelen for databehandling rett linje avskrivninger er kostnaden for eiendelen delt på levetid . La oss si at du har kjøpt en brukt bil for $ 10.000. Garantien er på fem år og bilen er tre år gammel.
4

Beregn avskrivninger for bilen. For vårt eksempel , siden bilen er tre år gammel levetiden er bare to år. Kostnaden av bilen er $ 10.000 så den årlige avskrivninger er $ 10 000 /2 eller $ 5000 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150404.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book