Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Shift Turbo Cars

Turbocharged biler får en ekstra boost av makt fra en "turbo" enhet i eksos porten på bilens motor. Når drift, turbo omdirigeringer avgasser fra eksos porten tilbake inn i forbrenningskammeret. Enheten vil ikke bare øke motorens hestekrefter, men det vil også øke bilens drivstoff kjørelengde som mindre gass vil være nødvendig for å oppnå samme mengde strøm. Instruksjoner
en

Slå turboladet bil på og la den varmes opp i noen minutter. Turboladere har en tydelig "sutre" eller stille "whistle" når de arbeider. Når motoren er varmet opp, trykk på gasspedalen for å øke motorens RPM (omdreininger per minutt) til 2,500-3,000 serien. Du bør være i stand til å høre turbo.
2

Sett bilen i første gir og begynne å kjøre som normalt. Turbo boost engasjerer vanligvis i høyere turtallsområde. Hvis du flytter bilen rundt 3,750-4,000 området du vil se en forbedring i din gass kjørelengde, men sannsynligvis vil ikke oppleve full effekt effekten av turbo.
3

Kjør bilen til en åpen vei eller på motorveien og endre din giring punkt til motoren er over 4000 RPM på turtelleren. Når motoren begynner å overstige 4000 RPM vil du føle en bølge i dreiemoment på bilen. Dette er den ekstra turbo boost av kraft skapt av turboladeren.
4

Hold motoren i gang tre til fem minutter for å la den avkjøles gradvis når du når ditt reisemål eller reise hjem. Turbo enheter produserer mye varme, og la dem avkjøles litt før du slår av motoren er god praksis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149014.html

Previous:
Next:

driving tips