Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan registrere en brukt bil i DC

Ingen liker å stå i lange køer, og tanken på å gå til Department of Motor Vehicles fyller de fleste mennesker med en følelse av frykt. Med litt forberedelse, kan du korte ned ventetiden for inspeksjon og registrering av en brukt bil på District of Columbia DMV. Byrået tilbyr tips, verktøy og en rekke steder som vil gjøre prosessen mer praktisk. Å vite på forhånd hva du trenger å gjøre vil tillate deg å bruke mindre tid i kø og mer tid på veien. Instruksjoner
en

ned kjøretøyets registreringsnummer, tittel og tag skjemaer fra dmv.dc.gov. Slå opp vekten av kjøretøyet i instruksjonsboken eller på nettet for å lære hvor mye du må betale for registrering. Som i 2010, var registrering avgifter $ 72 for kjøretøyer av £ 3499. eller mindre, $ 115 for £ 3500. til £ 4999., og $ 155 for 5000 kg. eller mer. Besøk DMV for å lære de ekstra avgifter for lien recordation dersom kjøretøyet er finansiert, avgiftsdirektoratet skatt og kjøretøy koder.
2

Sjekk utløpsdatoen på bilens inspeksjon klistremerket på frontruten for å avgjøre om det er utløpt. En inspeksjon er bra for to år og overførbar til eierskapet. Hvis det er utløpt, ta bilen til å bli inspisert og motta en gyldig klistremerke før du registrerer bilen. Den eneste Inspection Station er på 1001 Half Street, SW.
3

Besøk dmv.dc.gov å sjekke ut informasjon om de tre servicesentre, og velg det praktisk å posisjonen din til registrere kjøretøyet. De servicesentre er på 95 M St., SW;.. 3220 Pennsylvania Avenue, SE og 3222 M St., NW
4

Fyll ut noen lastet ned kjøretøyets registreringsnummer, tittel og tag former, noe som sikrer informasjonen er oppdatert og nøyaktig. Ta all dokumentasjon, inkludert bevis for inspeksjon papirarbeid eventuelt til servicesenteret for å registrere bilen og betale avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148860.html

Previous:
Next:

driving tips