Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik unngår du at Foggy Car Windows

Få ting er mer irriterende eller farlig enn å kjøre bil med tåkete windows. Ifølge University of Illinois Department of Physics, bilvinduene tåke over når vann kondenserer på dem eller når den er varm, møter fuktig luft en kald overflate. Tåke kan oppstå på innsiden og utsiden av et vindu. Vurdere å kombinere eller praktisere en rekke forskjellige metoder for å hindre at bilen rutene dugger over. Du trenger:
Rags
Ammoniakk-baserte spray
Flytende oppvaskmiddel såpe
Barberskum
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at klimaanlegget og varmeapparat enheten er i god stand og er i riktig "tåke-kampene" posisjon. DeAnza College anbefaler å holde klimaanlegget eller varmeapparatet på frisk luft stilling i stedet for resirkulering, fordi innstillingen for resirkulasjon innstillingen gjenbruker den fuktige eller fuktig luft allerede utbredt i bilen og hjelper ikke kvitte tåke fra bilvinduene.

2

Tørk skoene dine rene for snø og vått dugg med en tørr fille før du går inn bilen. Jo mindre fuktighet du har i bilen din, jo mindre tåke vil du ha på vinduene.
3

Crack ett av vinduene åpne så snart du legger inn din bil. Ifølge Hamilton County Environmental Services, åpner et vindu så snart du skriver inn ditt kjøretøy vil hindre bilen rutene dugger opp. Når luften utenfor er kaldere enn luften inne i bilen din, vil det oppstå kondens på innsiden av vinduene.
4

Rengjør bilvinduene med en ammoniakk-baserte spray. Den ammoniakk-baserte spray vil fjerne buildup eller film til stede på vinduene som i sin tur bidrar til å hindre vinduene fra å bli tåkete. Du må spraye vinduene på en ukentlig eller bi-ukentlig basis for varig suksess.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148861.html

Previous:
Next:

driving tips