Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få bedre gass kjørelengde på en 350 Chevrolet

Jo større en bilens motor er, jo verre drivstoff kjørelengde det vanligvis blir. Det finnes måter å forbedre gass kjørelengde du får i Chevrolet med sin V8 350 motor. Du kan få bedre drivstoff kjørelengde ut av Chevrolet 350 gjennom riktig vedlikehold og ved å gjøre små endringer i måten du driver bilen. Over tid kan de små endringene du gjør legge opp til en betydelig drivstoffbesparelse. Instruksjoner
en

Sørg for at motor og dekk er skikkelig vedlikeholdt. The Union of Concerned Scientists hevder at hvis en motor er i dårlig stand, vil det ikke få den type gass kjørelengde den skal. En av de mest effektive måtene å sørge for at Chevy 350 er å få den beste gass kjørelengde mulig er å holde motoren i prime kjører tilstand.
2

skifte dekk på bilen med spesielt laget lav rullemotstand dekk. Dekk med lav rullemotstand er ment å redusere mengden av dra dekkene plass på bilens motor. Du bør også alltid være sikker på at dekkene er riktig lufttrykk og justert for å redusere luftmotstanden og holde drivstoff kjørelengde høy.
3

Prøv å unngå å reise med ekstra eller unødvendig vekt i bilen. Bære ekstra vekt øker mengden av arbeid motoren din har å gjøre for å drive bilen. Jo mer jobb deg Chevrolet 350 motor har å gjøre, jo verre gass kjørelengde vil det bli.
4

Ikke la 350 tomgang for noen lange lengder av gangen. Slå bilen av hvis du skal sitte på ett sted i mer enn et minutt eller to. Din motor bruker drivstoff når du er tomgangskjøring. I motsetning til det mange tror, ​​Union of Concerned Scientists hevder det tar ikke mer drivstoff å starte en motor enn det gjør å la den gå på tomgang i mer enn ett minutt.
5

Begrens bruken av luften conditioner. Kjøle ned Chevy ved å kjøre viften eller åpne vinduer når det er mulig.
6

Limit hvor mye du kjører. Prøv å planlegge avtaler og ærend, slik at du kan utføre flere oppgaver på samme turen, fremfor å lage flere forskjellige turer. Du kan også begrense gass bruk av parkering med sentral beliggenhet og gangavstand til flere destinasjoner i stedet for å lage flere korte kjøreturer som går fra butikk til butikk på samme blokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148765.html

Previous:
Next:

driving tips