Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan gire ned jeg en Honda CRF150R?

Riktig nedgiring er en viktig ferdighet for alle motorsykkel rytter, og det er spesielt viktig hvis du er på en høy-ytelse offroad sykkel som Honda CRF150R. Girkontrollere motorkraft ved å endre girutveksling. Lavere gir ri tregere, men med mer kraft, og i et høyt gir sykkelen beveger seg raskt, men med mindre dreiemoment trekke hjulene. Nedgiring å øke motorkraften vil hjelpe deg sakte ned trygt, og få muligheten til å klatre skitt bakker når du kjører offroad. Instruksjoner
en

Roll av på gassen eller bremsen som nødvendig for å bremse motorsykkelen. Du ønsker å bremse ned før nedgiring, ellers vil motoren rev for høyt, og økt makt vil føre til at den bukk, muligens kaste deg fra sykkelen. Betjene gass ved å rotere høyre håndtaket, og bremsen via enten høyre håndtaket for bremsene foran, eller til høyre fotpedal for bakbremsene. Bakbremsene er sterkere enn bremsene foran.
2

Trekk i clutch hendelen helt til grepet. Engasjerende clutchen setter motoren i fri, slik at du kan skifte gir. Som de fleste motorsykler, er det clutch hendel på Honda CRF150R ligger på venstre håndtaket.
3

Kick kraftig ned på skift pedal til å klikke det inn et lavere gir. Skiftet pedal er plassert på venstre side av motorsykkelen, nær fotstøtte pinne.
4

Slipp clutchen sakte mens du ruller på gassen. Å gire ned jevnt, legger nok gass mens slippe clutchen slik at motorens turtall er på det nivået det ville være hvis du var allerede ridning i utstyr i whichyou're nedgiring. Legge for mye gass, vil imidlertid føre til at sykkelen plutselig akselerere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148605.html

Previous:
Next:

driving tips