Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Amerikanske Ironhorse Spesifikasjoner

amerikanske Ironhorse var en motorsykkel selskap grunnlagt i 1985 i Texas som opphørt handel i 2008. Selskapet har gjort egne kryssere og helikoptre. Den endelige lineup inkluderte Slammer, Texas Chopper, Legend, LSC, de Tejas og Outlaw. De egendefinerte sykler solgt for opp til $ 40 000 hver. Amerikanske Ironhorse motorsykler hadde smale hjul foran og dekk kontrast med fete bakhjul. Den enkelte styling av syklene var uvanlig, med lange og smale malte gasstanker som en funksjon og en bakre støtfanger som kunne holde vekten av en passasjer. Felles Engine

Alle de amerikanske Ironhorse motorsykler har samme grunnleggende motor med 1820 kubikkcentimeter (111 cubic inches) av fortrengning. Valg av en 117-kubikk-tommer eller 124-kubikk-tommer motor var også tilgjengelige.

De to sylindrene er i en V-tvilling-konfigurasjon, hvor hver sylinder er anordnet i en vinkel til den andre. Sylinderrommene ventilene styres av et overliggende ventiler system ved hjelp av støtstenger.

Boring og slaglengde på motoren er 4,1 ved 4,1 inches, med boring er diameteren av motorens sylinder åpning og slag blir den totale avstanden stempelet reiser opp og ned. S & S-kjede-motoren har et kompresjonsforhold på 9,5 til 1; kompresjonsforhold er forholdet av volumet mellom stempelet og sylindertoppen før og etter kompresjonsslaget. Motoren er fire slag og luftkjølt. Drivstoffet induksjon er via en forgasser og motoren er elektrisk start.
Chassis

amerikanske Ironhorse motorsykler bruke et belte final drive system for å overføre motorkraft til bakhjulet , og har seks manuelle gir. Hjulene på syklene er laget av aluminium og er 21 inches i diameter foran og 18 inches i diameter i baksetet. Dekkene er slangeløse og er 90/90H R21 størrelse foran og 240/40V R18 størrelse på bakhjulet.

Sykler 'foran bremser er to plater som er 11,5 inches i diameter med fire kaliper stempler, og bakbremsen er en enkelt plate, også med en 11,5-tommers diameter og fire kaliper stempler.

suspensjon av disse tilpassede helikoptre bruker en teleskopisk gaffel i front og en twin-sided svingarm i baksetet. Suspensjonen er satt for en stiv tur, og kan ikke justeres.
Ytelse og Styling

siste spekter av motorsykler produsert av amerikanske Ironhorse alt produsert 110 hestekrefter og 115 ft-lbs. dreiemoment, som delte de samme grunnleggende motoren. Selskapet tilbød tilpassede utførelser til kjøpere, som inkluderte velge motor ferdig, kromdetaljer og motor oppgraderinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108665.html

Previous:
Next:

motorsykler