Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvor å låse opp en Delco Radio på en 2004 Chevy Van

Visse 2004 Chevrolet Astro biler har en lyd som hindrer tyveri, eventuelt aktiveres av eieren, som krever at brukeren må taste inn en unik firesifret kode, slik at in- dash stereo enhet til å fungere skikkelig etter et tap av makt. 2004 Chevrolet Express har en oppdatert versjon av THEFTLOCK hindre tyveri system som er designet for å deaktivere systemet, hvis den van kjøretøyet identifikasjonsnummer ikke samsvarer med VIN programmert i stereo enhet. Dette lock-out tilstanden kan bare rettes opp ved et autorisert servicesenter med spesialisert programmering utstyr. Du trenger
Brukaroppretta firesifret sikkerhetskode
Vis flere instruksjoner
2004 Chevrolet Astro Stereo låse Prosedyre
en

Vri tenningsbryteren til "ON" eller "ACC"-posisjon. Vent til stereo enhet for å vise "LOC" på LCD-panelet.
2

Trykk på "MIN"-knappen på stereo enhet. Når "000" vises på displayet, raskt trykke på "MIN"-knappen for å fremme det andre settet med kode tall. Når det andre settet med kodenumrene matche de to siste numrene av sikkerhetskoden, trykker du på "HR" knappen for å endre de to første sifrene.
3

Hit "AM /FM" -knappen for å bekrefte det angitte sikkerhetskode. Når riktig kode er tastet inn og bekreftet, vil stereo lese "SEC", som indikerer at lydsystemet er klar til bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106022.html

Previous:
Next:

minivans