Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Fordelene av Mobil Oil Change

Mobil 1 er en ledende motor oljeselskap. Selskapet inneholder oljer som er en syntetisk blanding av fluider er spesielt beregnet for motor- motorer for å operere i et bredt område av temperaturer og kjøreforholdene . Disse Mobil 1 motorolje gir langvarig beskyttelse mot motor slitasje, bedre drivstofføkonomi og er støttet av selskapets garanti. Slitasje Forebygging

Alvorlige kjøreforhold føre motordeler å slites ned . De fleste oljer er i stand til å beskytte motor deler til 3000 miles i disse forholdene før et oljeskift er nødvendig. Mobil 1 har blitt testet til siste 15.000 miles mellom oljeskift på nokre saftige kjøreforhold .
Drivstofføkonomi

Motor motorer opererer på rundt 15 prosent av energieffektivitet. En stor del av energien går tapt gjennom friksjon . Viskositet Mobil 1 oljer reduserer metall til metall kontakt i ventilen tog , stempel og sylinder , bensinpumpe og veivakselen. Reduksjonen i friksjon krever mindre energi å pumpe oljen , slik at mer energi tilgjengelig for å forbedre drivstofføkonomien.

Garanti

Mobil 1 tilbyr en garanti sikkerhetskopiering deres produkt . Selskapet vil dekke skader som skyldes bruk av sitt produkt for inntil ett år eller 15.000 miles fra første gangs bruk . Garantien dekker ikke eventuelle skader som ikke er relatert til Mobil 1 olje eller feil bruk av bilen operatør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133153.html

Previous:
Next:

oljeskift