Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Oljeskift Spesifikasjoner for en 2001 Lexus RX 300

The 2001 Lexus RX300 kommer med en 3.0L seks-sylindret motor. Lexus produserer høykvalitets maskiner rettet for ytelse og luksus. Den RX300 er en av de mange kjøretøyene i Lexus lineup. Rutinemessig vedlikehold på en Lexus inkluderer oljeskift hver 3000 km eller tre måneder. Skifte olje på egen hånd krever bruker riktig olje og vekter, riktig moment og filtre og sjekke de ekstra væske og systemer. Olje Vekter og Beløp

Mest luksuriøse bilprodusenter anbefaler å bruke syntetiske oljer i motoren. Spesifikasjonene for RX300 kaller for bruk av fem liter, med et filter endring, av syntetisk SAE 5W30 motorolje. Du kan velge en semi-syntetisk eller høy kilometerstand olje av samme vekt. Motor tilsetningsstoffer som går inn i olje kammeret er nyttig med eldre modell biler. Velg et tilsetningsstoff som spesialiserer seg på å reparere og vedlikeholde motoren selene og legge til kjemisk i hvert oljeskift å forlenge levetiden på bilen.
Dreiemoment og Filter

olje filter er et Fram PH3614 eller annen produsent er tilsvarende. Filteret er en ekstern, screw-on filter plassert på baksiden av motoren. Sørg alltid for den gamle pakningen er fjernet med den originale filter. Påfør litt frisk olje til den nye pakningen og skru filteret før det er for hånd. Vri filteret en kvart dreining videre til riktig sete filteret på motoren. Oljen bunnpluggen er plassert på det nedre hjørne av bunnpannen. Trekk ut pluggen til 33 fot pounds av dreiemoment når du installerer. Kontroller alltid gjengene på pluggen og tilstanden på pluggen pakningen. Bytt heller om det er noen tegn på skade.

Andre væsker og systemer

Kontroller og fyll væske for servostyring reservoaret, bremsevæske, og overføring. Sjekk overføring væske med bilen kjører. Styringen og bremsevæske kan sjekkes med et blikk på reservoarene. Fyll etter behov. Bruk syntetisk multi-kjøretøy ATF med overføringen, moment-stasjonen syntetisk girolje for servostyring, og DOT-3 bremsevæske for bremsene. Inspisere og bytte luftfilter som nødvendig under oljeskift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133008.html

Previous:
Next:

oljeskift