Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2007 GMC Yukon

Oljeskift på en GMC Yukon er nødvendig for å sikre at motoren er ordentlig smurt. Unnlatelse av å utføre regelmessige oljeskift kan skape potensialet for skade på motoren. Ved oljeskift, alltid være sikker på å skifte filter, som kjører ny olje gjennom et gammelt filter vil forurense den nye oljen. Yukon sitter høyt nok opp fra bakken som du ikke bør ha for å heve lastebil for å utføre oljeskift. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
dreneringspannen
6 qts. olje
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Park Yukon på et jevnt underlag. Åpne panseret for bedre belysning mens du arbeider under lastebilen.
2

Slide et avløp fat under bunnpannen, som er rett under motoren.
3

Skru ut pluggen med en pipenøkkel. La oljen renne ut i avløpet pannen. Stram tappepluggen når oljen er stoppet drenering.
4

Skru av oljefilteret mot fronten av motoren med en olje filter skiftenøkkel. Noe olje kan helle ut mens skru av filteret. Plasser den gamle filteret i avløpet pannen.
5

Fyll det nye filteret med ny olje. DAB litt olje på den svarte pakningen rundt toppen av filteret.
6

Stram oljefilteret videre til oljefilterhuset for hånd. Ikke trekk til med en skiftenøkkel, da dette vil ødelegge gjengene på filteret og huset.
7

Skru av oljepåfyllingslokket på toppen av motoren. Hetten er på den siden av ventilen dekselet og er merket. Hell i fem liter olje.
8

Trekk ut peilepinnen for å kontrollere oljenivået. Peilepinnen er plassert ved oljelokket. Tørk av peilepinnen med en ren fille. Sett peilepinnen og trekk den ut igjen av røret. Sjekk hvor nivået er på peilepinnen. Hvis oljen ikke når "Full" på peilepinnen, tilsett en halv liter olje. Kontroller nivået, og fortsette å legge mer olje på samme måte til oljen registrerer på Full mark.
9

Start Yukon og la den gå på tomgang i fem minutter. Slå den av og la den sitte i fem minutter. Kontroller nivået enda en gang for å sikre at den er full.
10

Skru oljelokket på motoren. Lukk panseret. Kast den gamle oljen på en gjenvinningsstasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132891.html

Previous:
Next:

oljeskift