Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan finne ut hvor mye olje bilen Tar Uten Manual

Holde oljen i en bil ren og på riktig nivå er en av de viktigste tingene eieren skal gjøre. Finne den eksakte mengden av olje som trengs uten en manuell krever litt arbeid, men et oljeskift kan utføres i prosessen. Du kan fullføre denne oppgaven i omtrent en time. Du trenger:
Vernebriller
Wrench kit
Oil motstandsdyktig plast hansker
oljeavtappingsbeholder, 7,5 liter eller større
permanent markør
Butikk filler
Show Mer Instruksjoner
en

Trekk utløserhendelen inne i bilen langs bunnen av dashbordet med et ikon på det som ser ut som en bil hette, og panseret vil delvis dukke opp. Nå inn i sprekken der panseret er åpne delvis og føler for en spak. Trekk eller skyv spaken med den ene hånden og løfte panseret med den andre.
2

Finn et lite håndtak, vanligvis gul og plast, på toppen av motorrommet. Trekk i håndtaket med en hånd til den kommer ut av motoren bringe en lang tynn stang med den. Lese skriften på håndtaket for å sørge for at det står olje. Sett den tilbake hvis det står overføring og finne en som sier olje.
3

hjelp av en butikk fille tørk lang metall stang ren og sette det hele veien tilbake inn i motoren. Trekk håndtaket bringe stangen tilbake ut av motoren og se på helt til slutt holder det nivået. Se på de to merkene på den og se hvor oljerester stopper. Record at oljenivået er full hvis resten er mellom merkene og en Quart lavt hvis det er under bunnen mark.
4

Plasser oljeavtappingsbeholder på et plant underlag og fyll den med fire liter vann. Marker utsiden av avtappingspannen med sprittusj på vannstanden. Legge til én liter vann og mark det nivået, og gjenta prosessen til oljeavtappingsbeholder er merket til syv Quart nivå.
5

Tøm vannet ut av oljen renne pannen og tørk den tørk med en butikk fille. Overfør merkene på innsiden med permanent markør om oljen renne pannen er ikke gjennomskinnelig.
6

Crawl under bilen og se etter bunnpannen, som vil ha en stor bolt som stikker ut av det . Plasser markert renne pannen på gulvet under motoren med stor bolt på linje med midten av den.
7

Ta på vernebriller. Sett på olje hansker. Bruk skiftenøkkel kit å skru den store bolten ved å dreie den mot urviseren og ta det helt ut. Vent til det renner olje ut av motoren stopper. Ser i avtappingspannen du har merket og registrere nivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132823.html

Previous:
Next:

oljeskift