Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Parafinsk Base Oil vs Mineral Base Gear Oil

Basisoljer er grunnlaget for produksjon av smøremidler . Olje er viktig for maskiner , og gir et flytende rom mellom bevegelige metalldeler . Den kjøler også og fjerner varmen fra motorene . Historie

Bruken av basisoljeprodukter smøremidler kan spores så langt tilbake som romertiden da animalsk fett ble brukt til fett hjulene , men det var den industrielle revolusjonen som førte til de ulike typer smøreoljer at eksisterer i dag .
hydrokarbonforbindelser

Basisoljer bestå av hydrokarbonforbindelser , som er molekyler bundet til elementer som skaper smøremidler. Det er disse hydrokarbonforbindelser som er brutt ned til å skape den ønskede smøremiddel .
Paraffinic Base Oil

Paraffinic base olje er avledet fra mineral base olje , og er ansett som den beste smøreoljen . Produksjonsprosessen fjerner uønskede stoffer, slik som svovel- , lukt og voks. Parafinske oljer brukes ofte i motor oljer fordi de tåler høye temperaturer og varer lenger .
Mineral Base Oil

Moderne mineralske baseoljer begynner som råolje og deretter gjennomgå et kompleks raffineringsprosessen for å komme frem til den tilsiktede resultat. Mineralolje er billig og billig i produksjon . Den kan brukes i motorer , men har også medisinsk bruk , for eksempel behandling av eksem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133219.html

Previous:
Next:

oljeskift