Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2009 Chevrolet Equinox

Endre 2009 Equinox olje med jevne mellomrom er en relativt rimelig måte å forbedre Performace, økt drivstoffeffektivitet og forlenger motorens levetid. Nye motorer ikke lenger kreve at du skifte olje hver 3000 miles. Og mens du kan få en rask oljeskift på nesten ethvert sted som tjenester autos, endrer du egen olje sparer du penger og garanterer at jobben er gjort med kjærlig omsorg. Du trenger:
Ramper
Hjulklosser
Pan
Stikknøkkel
oljefilter skiftenøkkel
oljefilter
Butikk filler
trakt
Motor olje

Vis flere instruksjoner
en

Drive på rampene, skifte til park, slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. Plasser en bremseklossen bak hvert bakhjul.
2

Slide under bilen og plasser pannen under tappepluggen på baksiden av bunnpannen. Løsne pluggen med stikkontakten og fjerne den for hånd. La oljen renne helt ned i pannen, og sett pluggen når bunnpannen er tom.
3

Skyv pannen under oljefilteret til høyre for bunnpannen. Fjern oljefilteret ved å vri den mot solen med olje filter skiftenøkkel. Sett filteret i pannen og la eventuelle gjenværende oljen renne ut.
4

Tørk området hvor filteret festes til motoren. Påfør et tynt lag med olje på pakningen på det nye filteret, og fest og stram filteret for hånd.
5

Åpne panseret og finn oljepåfyllingslokket på toppen av motoren. Ta av lokket og sett det til side. Sett trakten og hell den nye oljen inn i motoren,. Det nøyaktige beløpet vil variere etter motorstørrelse, så ta kontakt med deg brukerhåndboken
6

Sett på lokket, start motoren og la den gå omtrent et minutt. Slå av motoren og bruke peilepinnen for å kontrollere oljenivået. Fjern bremseklosser og ned ramper.
7

Ta brukt olje og filter til en garasje eller automatisk reparere anlegget for riktig avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133104.html

Previous:
Next:

oljeskift