Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2000 Ford F-150

Motor olje beskytter motoren mot overdreven slitasje forårsaket av høy speed metal-on-metall kontakt. Det reduserer også motstanden den interne komponenter erfaring, øker hestekrefter og drivstofføkonomi. Som oljen blir eldre, bryter det ned og ikke lenger gjør jobben sin så effektivt. Du bør skifte filter når noen gang du skifter olje. Du trenger
kjøretøy ramper
Stikknøkkel
Oil container
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Slide under fronten på lastebilen å få tilgang til bunnpannen. Hvis ytterligere klaring er nødvendig, drive front av lastebilen opp på et par av ramper. Finn oljepluggen, som er en enkel bolt på den laveste delen av motoren.
2

Fjern oljepluggen med en pipenøkkel, posisjonering en container for å fange oljen som strømmer ut. Når all oljen har rent ut, sett proppen.
3

Skru av oljefilteret, tar seg ikke å tippe den opp ned, noe som kan føre til leftover olje å lekke ut. Smør pakningen på det nye filteret med en liten mengde av fersk motorolje og skru den på plass. Ikke stram.
4

Fjern oljepåfyllingslokket på toppen av motoren, og sett en trakt. Hell i 6 liter SAE 5W-20 motorolje og sett på lokket. Legg merke til lastebilens kilometerstand, slik at du vet når du skal skifte olje igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133094.html

Previous:
Next:

oljeskift