Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan kjøpe en nal

Det finnes forskjellige squeegees tilgjengelige for din bil eller husholdning rengjøring behov. De alle tilbyr tidsbesparelser og gode resultater med riktig bruk. Squeegees er lett tilgjengelig i mange butikker, butikker og gjennom online bilvask tilbehør selskaper. Instruksjoner
en

Vurdere søknader. Det er squeegees tilgjengelige for vask, tørking, støvsuging og detaljering. Hvis du utfører auto detaljering tjenester, ønsker du en av hver. Hvis du detaljering din egen bil, bør du vurdere de produktene du allerede har og bygge videre på dem.
2

Plukk et materiale basert på bruk. Vanligvis er vinduet naler fremstilt av et skum med en mesh-dekker. Nettet bidrar til å få skitt og bugs av frontruten uten å skade glasset og det kan trygt arbeide såpe avskum av dusjdører og fliser. Noe brukt på auto maling bør være ekstremt myk.
3

Sjekk ut de selskapene som selger automotive squeegees. Brookstone tilbyr en oppladbar støvsuger med nal vedlegg som er stor for å plukke opp dyrehår.
4

Kjøp to eller tre squeegees for de ulike bruker rundt hjemmet ditt, og én for hver dusj eller badekar området. Dusj squeegees vil vanligvis ha en fleksibel gummi kanten og kommer i en rekke størrelser og bredder.
5

sammenligne pris, kvalitet, returrett og frakt kostnadene av nalen selskaper du er interessert i å kjøpe fra . Dette kan spare deg for tid, penger og hodepine senere hvis du trenger å returnere et produkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122124.html

Previous:
Next:

Car Cleaning