Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Grease fra setetrekk og tepper i bilen din

Hadde fett ape arbeider i /på bilen din? Forlot han en suvenir fra reparasjon? Fettete sotete overføringene på teppet eller et fett flekk på setet kan enkelt fjernes hvis du vet hvordan du gjør det. Jeg har ryddet opp noen ekkel med denne prosessen. Du trenger
Høy kvalitet Aerosol Carb Cleaner CRC merke finnes på de fleste autoparts butikker er fine.
Shout klesvask renere
Bristle børste
Varmtvann
Shop vac (våt eller tørr)

Vis flere instruksjoner
en

Test stoffet eller tepper på et lite synlig sted, for eksempel under et sete. Spray carb renere på og vent et par minutter og se hva som skjer med stoffet eller teppe. Hvis ingenting skjer, fortsette til neste trinn. Hvis det discolors eller smelter så du blir nødt til å bruke Shout og varmt vann teknikk.
2

Spray carb rengjøringsmiddel direkte på fett sted for et par sekunder til å midlertidig løse opp fett. Ved hjelp av en ren butikk håndkle, (jeg foretrekker den blå heavy duty kaste aways) bearbeid oppløst fett til å absorbere flekken ut av teppet eller setetrekket. Du må kanskje gjenta dette et par ganger. Du vil merke flekken vil forsvinne ganske raskt.
3 p Hvis carb renere ikke fjerne alt av flekken, eller du kan ikke bruke det på grunn av misfarging i test området da vi flytte inn på Shout metoden. Suge tegnet området med Shout og la det sitte i et par minutter. Hvis det er veldig sotete da blir du nødt til å skrubbe med børste i ca 10 sekunder og sjekke fremgangen. Hvis så flekken heiser så må du fyre opp butikk VAC, hell litt varmt vann på området og støvsuge den opp med en gang. Gjenta denne prosessen og flekker vil gå bort mesteparten av tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122104.html

Previous:
Next:

Car Cleaning