Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> AAA >> Content

Bilforsikring & Veihjelp

Hver sjåfør må ha bilforsikring, både for å være i samsvar med statlige lover og å bli beskyttet økonomisk i tilfelle av en ulykke eller tyveri. Men færre sjåfører har også en veihjelp plan. Denne dekningen, som kan være en del av en bil forsikring plan eller separat, gir andre tjenester som kan være svært nyttig. Definisjoner

Auto forsikring er noen form for forsikring som dekker en driver eller eieren av bilen. Bilforsikring inneholder flere forskjellige typer dekning i situasjoner der den forsikrede sjåføren som er feil og i andre scenarier der en annen sjåfør er ikke ansvarlig for ulykken skade. Veihjelp er et program for å gi førere med tauing tjenester eller raske reparasjoner etter et sammenbrudd. I likhet med andre former for bilforsikring, kan veihjelp gi førere med fred i sinnet og kan være mye mindre kostbart enn å betale for de samme tjenestene av egen lomme.
Fordeler

Den primære fordelen med bilforsikring er økonomisk. Bilforsikring kan betale for skader på kjøretøy og eiendom, for å erstatte en stjålet bil og for medisinske utgifter som følge av en skade i en bilulykke. Veihjelp kan også ha en økonomisk fordel, noe som gir sjåfører tilgang til gratis tauing eller bensin som trengs. Men det er en annen stor fordel med veihjelp bekvemmelighet, da en sjåfør kan få rask service og komme tilbake på veien raskere enn uten veikanten tjeneste.
Laws

Hver stat i USA krever drivere for å ha et visst nivå av auto forsikring før du kjører på offentlig vei. Dette er for å beskytte andre drivere og grunneiere ved å sikre at alle er i stand til å dekke skaden de kan forårsake mens du kjører. De fleste stater krever bevis for forsikring før utstedelse av registreringsdokumenter eller bilskilt for et kjøretøy. Veihjelp er aldri pålagt ved lov, men sjåførene kan fortsatt synes det å være en viktig tjeneste.
Typer

Auto forsikring kommer i flere forskjellige typer. Kollisjon forsikringen betaler for skade på sjåførens bil i en ulykke at sjåføren forårsaker. Omfattende forsikring gir dekning for tyveri, hærverk eller brann som er relatert til en ulykke. Ansvarsforsikring hjelper en driver betale for skadene de forårsaker i en ulykke, og tilbyr også en betaling til pårørende til noen drept i en ulykke. Til slutt gir uforsikrede bilist forsikring i tilfelle at en sjåførens bil er skadet av en annen sjåfør som er uforsikret (eller bare underinsured) og ute av stand til å betale for skadene personlig.

Veihjelp kommer i mange varianter, så vel . Veikanten programmer fra mobiltelefon leverandører, private bil klubber, bilprodusentene, bilforretninger, civic organisasjoner og bil forsikringsselskaper alle varierer i form av dekning de gir. Dyrere tjenester kan omfatte gratis langdistanse tauing, gratis bensin levering, tilgang til kart og guidebøker og rabatter på verksteder eller hoteller.
Cost

Kostnaden for Bilforsikring og veihjelp varierer. En førerens auto forsikringspremie avhenger av en rekke faktorer, inkludert kjøring historie, alder, kjønn og geografi. Førere som representerer en høyere risiko kan betale flere hundre dollar i måneden for grunnleggende dekning, mens andre kan betale så lite som et par hundre dollar i året. Veihjelp programmer varierer fra $ 30 i året til mer enn $ 100 i året, basert på nivået på tjenesten og hvilken type selskap som tilbyr programmet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/aaa/93791.html

Previous:
Next:

AAA