Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> AAA >> Content

Car Insurance lover i Georgia

Ifølge Georgia Department of Driver Services, må alle Georgia innbyggere som eier eller lease en bil gir den "minste motorvogn forsikring" for å drive en bil. Bevis på forsikring eller, når det er aktuelt, er et annet middel som føreren erkjenner økonomisk ansvar for en ulykke som kreves i henhold Georgia lov. Proof of Financial Responsibility

Nesten alle sjåfører i Georgia demonstrere sin økonomiske ansvaret for bilen de eier ved å kjøpe en ansvarsforsikring politikk. I sjeldne tilfeller kan enkeltpersoner velge å selv forsikre sine kjøretøy gjennom Office of Insurance and Safety brannkommisjonær. Bevis på forsikring må gis for å registrere et kjøretøy. Fra 2002 må forsikringsselskapet elektronisk sender en forsikringstakers informasjon til Georgia Electronic Insurance Compliance System.
Minimum ansvarsforsikring Krav

Som i 2010, staten Georgia har satt minimum ansvarsforsikring krav til bilhold på 25/50/25. De to første tallene representerer, i tusenvis av dollar, grensen for personlig personskade ansvar. Det siste tallet representerer grensen for skade på eiendom ansvar. For eksempel i en ulykke forårsaket av en sjåfør med minimum ansvarsforsikring, ville hver person skadet i den andre bilen ha rett til opp til $ 25 000 med en $ 50.000 grense per kjøretøy. Skadelidte kan saksøke sjåføren civilly for noen ekstra beløp. Ødeleggelsessystem på opp til $ 25 000 vil bli dekket. Eventuelle ytterligere skade på eiendom krav fra den annen part kan også bli forfulgt rettslig.
Nødvendig Andre ansvarsforsikring

Personer med en enestående bil notat eller lease må kjøpe mer enn minimum ansvarsforsikring på 25/50/25. Den lienholder eller leasingselskapet setter sin egen minimum ansvar beløp for å beskytte sin investering i bilen. Videre kan bileiere ønsker å frivillig øke mengden av dekning på sine kjøretøy for å beskytte seg mot søksmål i tilfelle at de forårsaker en ulykke.
Bøter for Lapses i dekning

Delstaten Georgia tillater en 30-dagers periode for ny forsikring informasjonen skal elektronisk sendt til sin database. Som i 2005, hvis det er en ekstra bortfall av 10 dager uten forsikring, vil bileieren bli belastet en lapse gebyr. Hvis lapse avgiften ikke er betalt innen 30 dager, vil bilens registreringsnummer bli suspendert, og en ekstra gjeninnføringen avgift vil bli lagt til. En annen lapse innenfor en femårsperiode krever en obligatorisk registrering suspensjon av 90 dager. En tredje forfalle innen en femårsperiode krever en seks måneders suspensjon og en høyere gjeninnføringen avgift. Hvis bilen ble solgt, stjålet eller inndratt, må den tidligere eieren sende inn en erklæring til Georgia Department of Driver Services for å ha bøter fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/aaa/93790.html

Previous:
Next:

AAA