Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> AAA >> Content

Hvordan kjøpe veihjelp Insurance

Bryte ned på siden av veien er et mareritt ingen av oss ønsker å møte. Men det skjer. Forberedelse for slike situasjoner med veihjelp forsikring minst gjør får hjelp raskt og enkelt. Bare ringe telefonnummeret på kortet ditt, og en bergingsbil er sendt for å taue bilen din. Instruksjoner
en

Kjøp veihjelp bil forsikring gjennom en motor klubb. AAA er den mest populære, men det er andre motor klubber også. Sjekk ut den lokale gule sidene i telefonkatalogen for å finne motor klubber i ditt område.
2

Velg veihjelp forsikring fra AARP hvis du er over 50 og er medlem av denne organisasjonen. Det tilbyr rabatterte priser for seniorer, så ikke glem å dra nytte av reduserte priser.
3

Velg veihjelp forsikring som en av funksjonene på din mobiltelefon. De fleste mobiltelefon-leverandører tilbyr denne tjenesten for bare en liten ekstra månedlig avgift.
4

Hold veihjelp bil forsikring kort i hanskerommet i bilen eller i lommeboka. Du må ha dette når bilen bryter ned. Siden du er dekket uansett hvilken bil du kjører, er det fornuftig å alltid ha dette kortet med deg.
5

håndheve politikken ved å holde den oppdatert. De fleste auto klubber krever gang-a-års betaling, men at mobiltelefonen selskaper vanligvis kreve det som en månedlig kostnad på din mobiltelefon regningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/aaa/93782.html

Previous:
Next:

AAA