Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> AAA >> Content

Hvordan få mest mulig penger i Auto Settlements

Når du har hatt en bilulykke, lurer du kanskje på hvordan du skal få mest mulig penger i auto bosetninger. Du fortjener det du har krav på ved å høyre, og i tilfeller hvor skylden ikke faller på deg, vil du absolutt være i stand til å gjøre et krav. Instruksjoner
en

Den første og mest grunnleggende tiltak du bør ta er å ikke innrømme noen grad av feil på scenen. Mange bilulykker skjer svært raskt, ofte før du selv innser at du kan være i fare, og innrømmelse av skyld eller skyld kan skade eventuelle krav du har for auto bosetninger penger.
2

Forsikringsselskapene er ikke nødvendigvis interessert i hva som kan anses rettferdig eller urettferdig. I forhandle auto bosetninger kan de prøver å tilby så lite penger som mulig og likevel holde seg innenfor brevet av loven. Du bør forstå fra begynnelsen at mens de er pålagt ved lov å undersøke din påstand de vil ønske å bruke så lite penger som mulig.
3

Du trenger ikke å godta det første auto bosetninger som tilbys til deg. Hvis du mener din påstand fortjener mer penger enn det som er utgangspunktet på tilbudet, er du i din fulle rett til å si det.
4

Vær forsiktig med å godta auto bosetninger for fort, spesielt i tilfeller der du trenger å hevde for kjøretøyet som er involvert, så vel som for fysiske skader. Hvis du godtar tidlige bosetninger som dekker alle krav, kan du skade krav om ekstra penger for skader.
5

Hver stat har sine egne spesielle lover angående forsikring og auto bosetninger. For å kreve alle pengene som skyldes deg etter en ulykke, må du trå varsomt, ta deg tid, ikke tillate deg selv å bli mobbet eller oppjaget, og forskning lov om auto bosetninger i din bestemt tilstand.

6 p Hvis du ansette en spesialist advokat for å kjempe din påstand for auto bosetninger være forberedt på å ta hans eller hennes råd når det gjelder tid til å bosette seg. Du kan bli tilbudt mer penger ved å godta et forlik som studier kan være uforutsigbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/aaa/93784.html

Previous:
Next:

AAA