Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> AAA >> Content

Hvordan Forsikring spesialtilpassede Motorsykler

Du har en eneste, bare for deg, unike chopper som du har lagt mye penger i. Nå .. Hvordan sikre den. Ett problem, du kan ikke bare slå opp bluebook pris, og få et tilbud fra en forsikringsagent. Disse tilpassede babyer er vanskelig å registrere, og mye vanskeligere å forsikre med en stor prislapp. Du trenger:
Kvitteringer for deler, kit.
Online referansen
En apparaiser
Vis flere instruksjoner
en

Kostnaden for den tilpassede sykkel kan doble prisen på en fin, ny Harley. En ting er sikkert, er å få sykkelen utbygd. Forsikringsselskapene liker ikke de høye kostnadene for utskiftning. Å ha bevis for de pengene du har investert er svært viktig.
2 p Hvis du finner en forsikringsgiver, de vanligvis bare ønsker å gi deg ansvar, bare for å dekke de involverte. Hvis du er finansiering sykkelen, trenger du full dekning.
3

AAA er ett selskap i noen stater som vil sørge for en tilpasset sykkel. Det beste alternativet er å få på nettet, få sitater fra så mange forsikringsselskaper som mulig. Shoppe rundt på nettet. Ikke kaste bort en masse tid kjører rundt. Du kan finne en agent som forstår hvor viktig denne sykkelen er til deg, og hvorfor du må beskytte investeringen din
4

Noen stater krever årlig eller semi-årlige tester for sikkerhet, og /eller inspeksjoner. av DOT. Du bør ha din sykkel vurdert som godt. Å ha alle kvitteringer på hånden ville være svært nyttig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/aaa/93783.html

Previous:
Next:

AAA