Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> AAA >> Content

Hvordan få Roadside service

Når du er strandet det er en lettelse å vite at du har veikanten tjeneste . Hvis du ofte reise lange avstander eller gå til øde steder er det sterkt anbefalt å ha veikanten tjeneste . Selv om du er alene er det som om du har en mekaniker ved din side fordi en telefonsamtale er alt som skal til for å få hjelp. Følg disse trinnene for å få veikanten tjeneste . Instruksjoner
en

Sjekk med ditt forsikringsselskap og se om de gir veikanten tjeneste . Mange av dem, som AAA , gi veikanten tjeneste automatisk , mens andre tilbyr det mot en ekstra kostnad . Hvis du gjør mye kjøring , spesielt til fjerne steder , kan det være verdt prisen å få veikanten tjeneste .
2

spørre med salgssjef når du har dekkene skiftes. Mange dekk selskaper tilbyr veikanten tjeneste som en del av deres garanti på dekkene dine .
3

Bli en auto klubb for å få veikanten tjeneste . Handle på nettet for å finne veikanten tjeneste for en svært rimelig pris ( se Resources nedenfor) .
4

Ring forhandleren der du kjøpte bilen og se om det fulgte med veikanten tjeneste . Dette er ofte inkludert i garantien på bilen din .
5

Søk om en gass -kort som Chevron eller Shell. For en liten månedlig avgift kan du få veikanten tjeneste med ditt kredittkort .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/aaa/93781.html

Previous: No
Next:

AAA