Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> AAA >> Content

Problemer med Emergency Road service

Medlemskap i en organisasjon som tilbyr nødstilfelle veien tjenesten kan levere en rekke fordeler. Tow lastebilsjåfører kan endre et flatt dekk for deg i øsende regn, hoppe starte bilens batteri i de døde av vinteren eller taue bilen til et verksted. Men sammen med fordelene, beredskap road tjenestene tilbyr også noen potensielle problemer. Koste

For å få nødstilfelle veien service, du vanligvis må bli med en bil klubb, for eksempel AAA. Ifølge CarsDirect.com, kan AAA medlemskap varierer fra $ 60 til $ 100 per år, avhengig av planen valgt og antall personer som omfattes. Kostnaden for å bli med Allstate Motor Club varierer fra $ 48 til $ 174 per år, og GM kostnader $ 84 til $ 114 for klubben sin. Hvis du går i lengre perioder uten å bruke dekning, kan du være å betale for noe du kanskje egentlig ikke trenger.
Extended Vent

Du kan ikke alltid få rask service når du har en nødssituasjon. Hvis bilen din bryter ned i midten av ingensteds, kan du også være mange miles fra en tauing tjeneste sendt ut av klubben. I dårlig vær kan slep lastebiler være ganske opptatt, og du blir nødt til å vente på tur.
Mangel på skikkelig utstyr

Når bergingsbil endelig kommer på scenen, er det alltid en sjanse for at sjåføren ikke kan ha de nødvendige verktøy eller utstyr for å løse problemet. For eksempel, hvis du låse nøklene inne i bilen, kan det hende at driveren ikke har riktig verktøy for å låse døren. Han må kanskje ringe en låsesmed, som betyr en ekstra ventetid for deg.
Udekket Hendelser

veikanten beredskapsplan kan ikke alltid gi dekning for en hendelse. For eksempel CarsDirect.com rapporterer at AAA ikke tilbyr vinsj og frigjøring tjenester for snødekte biler. Drivere vil ikke måke snø eller gjørme å frigjøre bilen din, og de vil ikke taue bilen din hvis den ligger i enkelte områder, for eksempel strender eller private veier.
Tilleggstjenester

Når du registrerer deg for tjenesten, kan noen klubber aggressivt presse for kjøp av tilleggstjenester. Ifølge Autos.com, har noen AAA kunder klaget over å bli presset til å kjøpe alle typer forsikring. Noen kunder har også hevdet at deres premiene ble økt og deres dekning reduseres uten forvarsel eller forklaring.
Økt Bil forsikringspremier
p Hvis du bruker din nødstilfelle veien tjenesten ofte, det kan ha en innvirkning på din bil forsikring priser. Ifølge DriverSide.com, selskaper som Allstate faktor i din bruk av sin auto klubb ved beregning av forsikringspremie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/aaa/93787.html

Previous:
Next:

AAA