Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Slik gjenoppretter Emalje Skilt

Old emalje skilt eller hette ornamenter er utsatt for vær elementer i mange år. I løpet av tiden, kan disse merkene begynner å falme, miste den opprinnelige farge og glans. Hvis du vil gjenopprette en emalje skilt, kan du ta det til en profesjonell auto body restaurering butikk. Eller du kan gjøre det selv ved hjelp av bare noen få elementer. Restaureringen er enkel, grei og kan gjøres i ca 30 minutter tid. Du trenger
Gummihansker
Aceton
Stålull
Farget neglelakk
Craft pensel
Clear neglelakk
Vis flere instruksjoner

1

Ta på gummihansker.
2

Hell aceton direkte på emalje skilt og la det trekke inn i fem til ti minutter. Dette vil bryte opp smuss og skitt, samt fungere som en malingsfjerner.
3

Skrubb emalje badge med stålull, om nødvendig, for å komme ned til bart metall. La aceton å fordampe når merket er ren og fri for gammel maling.
4

Rist opp en flaske neglelakk som matcher den opprinnelige fargen på emaljen badge, deretter dyppe hetten penselen i farget neglelakk og bearbeid det på emaljen badge.
5

Bruk en liten håndverket pensel for å spre farget neglelakk over emalje badge nøye. La farget neglelakk tørke mellom 10 og 15 minutter.
6

Påfør to strøk med klar neglelakk med en ren, ubrukt håndverket pensel for å beskytte finish og gjøre emalje badge ser original. Vent 10 til 15 minutter mellom hvert strøk med klar neglelakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91222.html

Previous:
Next:

collectible biler