Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan finne en bil å gjenopprette

Gjenopprette en bil er bare halve kampen. Finne og sikring av bil kan være så brutal som selve arbeidet. All kjøring og søker kan bli en hodepine, spesielt hvis du ikke har en plan. Å vite detaljene i den type bil du leter etter vil hjelpe utrolig. Å vite hvordan man skal manipulere Internett for å finne gode kjøp er en stor dyktighet. Å vite hvem du skal ringe kan være verdifull når du prøver å finne den perfekte bilen for restaurering. Du trenger
Pen
Papir
Internett-tilkobling
Telefon
Newspaper
Vis flere instruksjoner
en være konkret for hva slags bil du ønsker å gjenopprette

Forskning for den type bil å finne. Kjøperen bør være kjent med merke og modell av bilen i spørsmålet. Årets modell bør begrenses til en bestemt kropp stil. Forskning fora og bilbransjen steder å ha en anelse om hvordan denne bilen kommer til å se og høres. Delta på lokale bil show og sammenkomster. I de fleste tilfeller av type kjøretøy er allerede valgt, det bare et spørsmål om å finne den uten å bryte banken.
2 Det er mange entusiast klubber på nettet for å hjelpe å finne den rette bilen.

Søk online og offline rubrikkannonser for biler for salg som trenger restaurering. Disse annonsene er generelt bestemt og vil gå i detalj om hva som har blitt gjort og hva som må gjøres. I de fleste tilfeller eieren kjøpte bilen med den samme tanken i bakhodet og personlige problemer som barn, endring i økonomi, endring i interesser, og i noen tilfeller en geografisk endring gjort restaurering umulig. Eieren vil allerede har kjøpt en rekke deler og i noen tilfeller en sekundær bil å strippe for deler. Det er mange flotte steder å velge mellom. Ebay.com og Craigslist.org kan være en stor ressurs for å finne et prosjekt. Offline rubrikkannonser som den lokale avisen er store ressurser.
3 En annen manns søppel kan være akkurat det du leter etter.

Bla lokale Skraphandlere for en god chassis. Disse er chassis som har et minimum av rust og bulker. Søppelplass er en stor ressurs for enhver bil lover. Det store feltet av biler og lastebiler har en rekke ideer og flere alternativer til å fullføre prosjektet på hånden. I de fleste tilfeller er disse bilene ikke vil ha motorene i dem som de allerede har blitt plukket rene av deler.
Fire forlatte biler kan være et stort potensial prosjekt.

Kontakt lokale mekaniker butikker. En lokal mekaniker vil ofte ha biler sitter bak butikken tar opp nyttig plass fordi eieren ikke hadde råd til å betale mekaniker regningen. De kan selge bilen med en mekaniker lien vedlagt. Mekaniker lien er en lien plassert på et kjøretøy for å selge for gjenvinning av prisen på reparasjonen. Dette er en legitim salg og mye kan gjøres.
5 Du kan få en avtale på en eiendom salg.

Finn eiendom salg i den lokale avisen. Når en person dør, er boet ofte delt opp og solgt dersom familie og arvinger ikke ønsker eller har behov for noen av eiendelene til den avdøde overtatt. Den avdøde kan ha vært å restaurere en bil eller har skjedd å eie en bil som ville gjøre et stort prosjekt for restaurering. Noen ganger, vil arvingene ikke gjenkjenne en bilens verdi, noe som betyr at du kan få et røverkjøp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91277.html

Previous:
Next:

collectible biler