Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Panhard Z16 Paint Colors

Panhard var opprinnelig et fransk bilmerke og produsent. Den ble grunnlagt i 1887 av René Panhard og Émile Levassor. Panhard utviklet den første sendingen i 1891 og produserte også den første bak-wheel-drive sedan. Av 1954, var deres biler all aluminium, de ville bli alt stål av 1957. Panhard personbiler ble sist bygget i 1967, og Panhard navn er utelukkende for militære kjøretøy i 2011. Farger

Panhard sedan ble malt i solide farger for å holde med den entusiasmen som preget perioden etter andre verdenskrig. Disse fargene er inkludert hvit og en serie av pastellfarger som ble reflektert av bilens europeisk opprinnelse. Lavendel, en dempet grønn, gul, en cyan nyanse av blå, rød og en mer frodig grønt ble brukt til Dyna Z kategori.
Tofarget Colors

Panhard introdusert to-tone maling på Z16 i 1957, og selskapet gjennomført at gjennom 1959 årsmodell. Fargekombinasjoner inkludert hvit med cyan /cerulean og lys grønn med mørkere grønne tak og side aksenter. En tredje variant malt taket én farge og resten av kroppen i en kontrasterende farge.
Panhard Z16

Panhard Dyna Z16s var en del av en serie på 12 Dyna Z-modellene som ble offisielt utpekt som "DYNA 54." De ble solgt fra 1954 gjennom 1959 årsmodell. Den Z16 ble gjennomført over som en av de tre Dyna Tigre modeller som ble lagt mellom 1957 og 1959. Dyna Zs, som ble produsert som 2 +2 to-dørs og litt lengre 4-dørs sedan, ble ytterligere preget av begge sine solide farger og to-tone farger behandlinger.
Panhard i 2011

Panhard som en bilmerket ble helt kjøpt av Citroën i 1974, som til slutt absorbert alt Panhard til Citroen merkevare. Den Panhard merket ble solgt av Citroën til Auverland i 2005. Etter bestemme at Panhard var en mer anerkjent merkenavn enn Auverland ble Panhard vedtatt som merkenavnet av det som nå en linje av militære biler og kamp-støtte og våpen-systemer kjøretøyer. Farger for disse kjøretøyene består av greener og kamuflasje maling arbeidsplasser som karakteriserer militære kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91221.html

Previous:
Next:

collectible biler