Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

Hvordan å utvide min Mazda fabrikkgaranti

Hver Mazda leveres med en fabrikkgaranti. Avhengig av året og kjørelengde på din Mazda, kan du eller kanskje fortsatt bli dekket av fabrikkgarantien. Uansett hvor lenge du har tenkt på å ha bilen din, er det alltid best å beskytte ditt kjøp. Mazda tilbyr et bredt utvalg av utvidede garantier som du kan velge mellom å kjøpe for deg bilen. Uavhengig av året, tilstand og kjørelengde, de er mer enn sannsynlig har en garanti er tilgjengelig for det, selv om din nåværende bilens garanti er utløpt. Instruksjoner
en

Gå til Mazda USA hjemmeside (se Resource avsnitt) og forskning de utvidet garanti alternativer. Du kan holde den eksakte garanti som du allerede har, eller du kan endre det. Den utvidede garantien vanligvis ikke vil begynne før den gjeldende garantien utløper. Du kan utvide Mazda garanti når som helst gjennom en Mazda forhandler, selv om din nåværende garantien er utløpt. Avhengig av året av kjøretøyet og mengden av miles den har, kan det hende du ikke har så mange alternativer å velge mellom, men de tilbyr garantier for eldre Mazdas.
2

Besøk din lokale Mazda-forhandler og møte med en salgsrepresentant. De vil være i stand til å gå over de forskjellige garantiene som tilbys til deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
3

Velg garantien som passer best til dine behov. De har garantier som dekker nesten alle mulige del av kjøretøyet fra motoren til vindusviskerne. De har også garantier som bare dekker bestemte deler av kjøretøy som overføring.
4

Bestem om du ønsker å ha en egenandel, og hvis så, hvor mye du vil at egenandelen skal være. Hvis du ikke ønsker å betale en egenandel, kan utbetalingene bli høyere. Hvis du velger å ha en egenandel, bør betalingene bli lavere.
5

Kjøp din garanti. Du kan enten velge å betale et engangsbeløp, eller finansiere månedlige utbetalinger. I noen tilfeller kan de være i stand til å legge betalingen til din nåværende auto lån, avhengig av lån leverandøren. Du må kjøpe en "Certified Mazda garanti" på en Mazda-forhandler.
6

Registrer den utvidede garantien kontakter og sørg for å holde garantien på et trygt sted.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80335.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier