Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

Hva er dekket på en Powertrain garantien?

Bilprodusentene bruker en drivverket garanti som en innflytelsesrik verktøy for å tiltrekke kjøpere. Funksjonene i denne garantien kan ha stor innvirkning på bunnlinjen kostnaden når det kommer til bilreparasjoner . Hvis du planlegger å kjøpe en bil , lese fine print av bilens drivverket garanti for å forstå nøyaktig hva det beskytter og hvor lenge. Funksjon

drivverket garanti beskytter bilen i tilfelle du har problemer med store komponenter, inkludert motor, girkasse , overføre saken , aksler og drivsystemer . Garantien kan også omfatte gratis leie eller tauing .
Tid

drivverket garanti er atskilt fra den grunnleggende garanti og vanligvis varer dobbelt så lenge . Betingelsene i en drivverket garanti variere fra , men kan vare fra fem years/60 , 000 miles til 10 years/120 , 000 miles . Som i 2010 , er Chrysler den eneste amerikanske bilprodusenten som tilbyr en begrenset drivverket garanti for levetiden til bilen . Noen produsenter lar garantibestemmelsene å overføre fra den første eieren til en påfølgende ett .
Warning

drivverket garanti dekker ikke skader fra ulykker , misbruk eller feil eller utilstrekkelig vedlikehold. Vurdere å utvide den vanlige garantien for å matche lengden på drivverket garanti slik at bilen kjøretøyet har støtfanger til støtfanger dekning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80333.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier