Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

Hva gjør KIA utvidet garanti Cover?

Kia tilbyr en av de lengste og mest omfattende garantier i denne bransjen. Ifølge Kia, er den utvidede garantien er utformet for å gi "Kia eiere en ekstra sikkerhet mot uforutsette service og reparasjoner." Grunnleggende og utvidet Reklamasjon dekker

Nye Kias kommer med en grunnleggende garanti som dekker nesten alle komponenter på kjøretøyet. Denne garantien gjelder til du har kjørt 60000 miles eller fem år har gått, hva som kommer først. En utvidet garanti, kalt Limited Powertrain Garanti, begynner etter utløpet av den grunnleggende garanti og tilbyr en begrenset dekning for 10 år eller 100.000 miles fra datoen for første gangs bruk.
Engine

Powertrain Garantien dekker reparasjoner i motoren på følgende deler:. sylinder blokk, topplokk, alle interne deler, tetninger og pakninger, cover, ventildeksel, svinghjul, oljepumpe og vannpumpe


Transmission og Transaxle

I løpet av den utvidede garantien, vil Kia gi overføring reparasjoner for overføring tilfellet overføre saken, torque converter, interne deler, sel og pakninger. For transaksel, dekker garantien de indre delene, torque converter drivaksler, universalledd, foran huber, lagre, tetninger og pakninger.
Andre deler

utvidet garanti dekker også reparasjoner av bilens aksler inkludert aksel sjakter, CV ledd (koblinger), stativer og sel, og nav og hjullager. Garantien dekker også foran og bak differensialer og propellstammer.
Unntak

Kia garantier ikke dekker vanlig vedlikehold eller reparasjoner for skader som skyldes manglende vedlikehold. Kia vil heller ikke dekke skader på bilen på grunn av faktorer utenfor produsentens kontroll, for eksempel misbruk av kjøretøyet eller ulykker. Visse elementer som aircondition kostnad, batteri, maling og lydanlegg har en mer begrenset garanti på 12 til 36 måneder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80334.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier