Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

Hvordan vite om GM kjøretøy har en garanti

Hvis du nylig har kjøpt en General Motors kjøretøy, og det er å ha et problem, lurer du kanskje på om lastebilen har en garanti som vil dekke reparasjoner. Det finnes flere forskjellige steder kjøretøyet kan ha en garanti fra. Du har kanskje kjøpt en garanti fra den enkelte bilforretning hvor du kjøpte bilen, eller det kan fortsatt være under GMs standard garanti. Du trenger
Papirarbeid fra bil kjøp
Vis flere instruksjoner
en

gjennom alle av kjøpet papirarbeid. Hvis du har en garanti for din GM kjøretøy, bør det være informasjon om at garantien sted i papirene du fikk da du kjøpte bilen fra forhandler. Du har kanskje selv hatt muligheten til å kjøpe en ekstra garanti når du kjøpte bilen, så se gjennom alle papirene og lese vilkårene nøye.
2

Kontakt forhandleren der du kjøpte bilen og spørre om registreringer av kjøpet hvis du ikke lenger har den opprinnelige papirene på hånden. Forhandleren der du kjøpte bilen din bør ha en oversikt over hvorvidt bilen ble solgt til deg med en garanti.
3

kontakt General Motors direkte. Du må gi dem bilens VIN nummer, som ligger i flere forskjellige steder på bilen, blant annet på dashbordet. GM vil være i stand til å fortelle deg om bilen er fortsatt dekket av noen form for fabrikkgaranti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80330.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier