Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

Hvordan en bil garanti Works

En automatisk garanti er en kontrakt som gir en bil eieren med dekning mot krav for mekaniske feil eller reparasjoner. Nye biler kommer med flere typer garantier, og dekker de ulike delene av et kjøretøy. Definisjon

Ifølge US Federal Trade Commission , er en garanti selges med en ny bil som en del av forhandler pris. Dette er forskjellig fra en servicekontrakt , som likeledes gir dekning mot større reparasjoner , men kan kjøpes når som helst, og er atskilt fra den opprinnelige kjøpesummen.
Typer
< p> Nye biler kommer med ulike typer garantier . Enkelte produsenter kan gi dekning fra så lite som tre år og 36.000 kilometer , for så mye som 10 år og 100.000 kilometer . Nye biler kommer med minst en grunnleggende garanti som dekker alle deler unntatt de som er berørt av slitasje. Det er også drivverk garantier (som dekker motor, girkasse , drivaksel og andre deler ) , og garantier mot rust og korrosjon (som dekker hullene i bilens metall ) .
veihjelp

Produsenter vil typisk tilby en veihjelp tjeneste som gir omfattende dekning i tilfelle en bil eieren blir strandet av mange grunner , for eksempel et flatt dekk eller slippe opp for drivstoff .


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80336.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier