Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

Hva er fordeler og ulemper med å kjøpe en utvidet nybilgaranti?

Utvidede garantier eller serviceavtaler, er tilgjengelig for nye og brukte biler og bidra til å redusere risikoen for store regninger for uventede reparasjoner. De er også en stor profit center for garanti selskaper, så vurdere din kjøpsbeslutning nøye. Financial soliditeten i selskapet

Mange utvidet garanti selskapene hadde økonomiske problemer i løpet av det første tiåret av 2000-tallet og har gått ut av business. Dette kan la deg uten den opprinnelige investeringen, og uten dekning.
Dyre reparasjoner

En utvidet garanti tar mye av risikoen for dyre bilreparasjoner bort fra bilen eier. Det er betryggende å vite at du ikke trenger å betale noe, men egenandelen hvis en stor del av kjøretøyet svikter.

Overlapping av Produsentens dekning

Hvis den nye bilen har en tre-års, 36 000 kilometer garanti, og du bare planlegger å holde den i tre år og kjøre 11000 miles per år, er det ingen grunn til å kjøpe en utvidet garanti. Du vil være under produsentens dekning for den tiden.
Økonomiske midler
p Hvis du ikke har beredskap besparelser på plass, kan det være lurt å kjøpe en utvidet servicekontrakt. Hvis du har sparepenger, kan du være komfortabel forutsatt at risikoen selv.
Dekning
p Hvis du kjøper en utvidet garanti, være forsiktig med dekningen. Noen garantier betale for mer reparasjoner enn andre. Vær sikker på at du kjøper riktig dekning for deg, med riktig egenandel. Du vil være ansvarlig for en egenandel når du trenger reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80327.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier