Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

Hvordan beskytte en bil garanti

En bil garantien betaler for dekket reparasjoner på bilen din når det er nødvendig. Nye biler kommer med en produsent garanti, som er levert av produsenten av kjøretøyet og er god til enhver samme gjør forhandler. Ettermarkedet garantier kan brukes på alle deltakende bensinstasjon. To typer garantier er tilgjengelige: drivverket og støtfanger til støtfanger. Verken garantien dekker slitasje-og-tåre elementer, men en drivverket dekker de viktigste komponentene i motor og transmisjon. En støtfanger til støtfanger garanti dekker omtrent alt som ikke krever vedlikehold. Uansett hvilken du har, beskytte det å begrense fremtidige reparasjon ansvar. Instruksjoner
en

lese over din garanti kontrakt grundig. Noen variere litt, men de fleste krever at du holde bilen på riktig måte. Finne ut hva som er dekket kan hindre eventuelle misforståelser. Nybilgaranti informasjon er detaljert gjennom hele brukerhåndboken, og hvis du har kjøpt en utvidet garanti, detaljene dekket i kontrakten din.
2

Last ned en kopi av brukerhåndboken hvis du ikke har en (se Ressurser). De fleste produsenter (men ikke alle) tilbyr en online versjon av en eiers manuell. Gjennomgå den anbefalte tjeneste tidsplan for bilen din hvis du har en produsent garanti.
3

service bilen som anbefalt i kontrakten eller i brukerhåndboken. Du kan også ringe en av samme gjør bilforhandler for å spørre om vedlikeholdsbehovet hvis du ikke får tilgang til brukerhåndboken. Du trenger ikke å gå til en ny bilforretning for servicearbeid uten at garantien gis kun ved eller repareres hos forhandleren som solgte deg bilen eller garantien.
4

Hold kvitteringer for alt vedlikehold . Dette inkluderer oljeskift, dekk rotasjoner, belte utskifting og inspeksjoner. Reparere eventuelle anbefalte vedlikehold. Ikke gjør det kan forårsake skade på andre deler i bilen din.
5

Lag en fil eller mappe for å holde styr på reparasjoner. Du kan trenge det hvis du må bruke garantien. Hvis du har en ettermarkedet garanti, selskapet mest sannsynlig har en representant som vil komme ut for å inspisere bilen. Hvis det viser seg at du ikke opprettholde det og du er på feil, kan kravet ditt bli slått ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80328.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier