Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

En sammenligning av utvidet bil garantier

En utvidet bil garanti er egentlig en servicekontrakt for fremtidig slitasje. Garantier er tilgjengelig for alt fra bilnøklene til setet stoff. Husk kostnadene, plassering av service, type og varighet av dekning og om garantien kan overføres. Produsentens utvidet garanti

produsentens utvidet garanti selges som en forlengelse av bilens fabrikkgaranti. Den kommer vanligvis med samme vilkår som den opprinnelige, men for en ekstra kostnad. Disse garantiene varierer i lengde dekning (i år og /eller miles) og i egenandeler. En produsentens garanti kan kjøpes når som helst i løpet av bilens fabrikkgaranti grenser.
Insurance Company Garanti
Dekk og felger på enkelte biler koster tusenvis å erstatte.

Forsikringsselskap garantier selges direkte til forhandleren, men vanligvis bare for brukte biler. Kostnadene kan variere sterkt, men i de fleste tilfeller, er dekningen så god som produsentens garanti. Disse garantiene kan kjøpes for å dekke ting som road farer, dekk og hjul, sete stoff og nøkkelen erstatning. Noen av disse garantiene kan brukes på flere typer reparasjon fasiliteter.
Garanti Selskapet Plan

Disse typer garantier er ofte en svindel. Disse produktene selges gjennom direkte utsendelser eller telefonsalg og vanligvis ikke dekker veldig mye i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80325.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier