Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Utvidet Car Garantier >> Content

Hvordan overføre en garanti på en 2005 Dodge Caravan

Dodge er en divisjon av Chrysler. Som sådan , overføring av en Dodge garanti følger prosessen du bruker til å overføre garanti av noe Chrysler kjøretøy . Du bør sjekke med staten for å se om noen restriksjoner eksistere som å overføre garantier . Standarden Dodge garantien er gyldig i tre år, eller 36 000 kilometer , hvoretter den utløper . Dette betyr at en 2005 Dodge Caravan ikke er dekket under fabrikkgaranti. Det kan imidlertid være dekket av en utvidet garanti , som kan overføres . Instruksjoner
en

fullføre overføringen formen som finnes i din Chrysler servicekontrakt. Hvis du ikke finner din Chrysler service kontrakt , kan du få en overføring skjema fra noen Dodge eller Chrysler dealership .
2

Skriv den nye eierens navn og kontaktinformasjon på overføringsskjema. Både den opprinnelige eieren og den nye eieren må signere skjemaet.
3

Gi det utfylte skjemaet til en Chrysler eller Dodge forhandler.
4

Pay overgangssum . Dette varierer fra stat til stat. Etter overgangssum er betalt , vil den utvidede garantien på 2005 Dodge Caravan bli overført til den nye eieren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/extended-car-warranties/80339.html

Previous:
Next:

Utvidet Car Garantier