Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan handle i en bil med en Blown toppakning

En blåst toppakning gjør kjølevæske å sive inn i forbrenningen område hvor det omdannes til damp og røyk. Den resulterende hvite sky av røyk fra eksosrøret er en avslørende signere toppakning er blåst. En mekaniker vet denne jobben er en kostbar en, og det påvirker verdien av bilen din betydelig. Handel i en bil med en blåst toppakning krever litt forhandlingsteknikk og kunnskap til å sikkerhetskopiere trade-in tilbudet. Du trenger
Kelley Blue Book
Vis flere instruksjoner
en

vurdere verdien av kjøretøyet på KBB.com . På hjemmesiden , velg biltype , deretter merke, modell og år . Tast inn ditt postnummer når du blir bedt . Velg " trade- i verdi. "
2

Finn handel i verdi på neste side og velg deretter alle gjeldende funksjonene bilen besitter , som aircondition , servostyring og alle tilpassede deler og modifikasjoner. Klikk OK .
3

Finn " Fair" tilstand pris på neste side .
4

Ta bilen til forhandleren . Informere forhandleren av bilens tilstand . Tillate en inspeksjon . Tilby 10 til 20 prosent under den blå bok "fair" tilstand handel i verdi . Gå så lavt som 40 prosent under "fair" tilstand verdi på handel avtale .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76589.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler