Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer du en vannpumpe på en 1993 Ford Probe

Uten vannpumpen i Ford Probe, kan kjølevæsken ikke strømme gjennom motoren skikkelig, så når du først innse at vannpumpen er dårlig, må du bytte den. For eksempel, hvis du merker en betydelig mengde væske drenering fra gråte hullet på vannpumpe, må du erstatte det. Hvis lageret er dårlig i vannpumpen, vil du vanligvis hører en pipende lyd som kommer fra det når motoren er i gang. Det vil ta omtrent en og en halv time å bytte vannpumpe på Ford Probe. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Wrench satt
Socket satt
Merking stift
Vis flere instruksjoner
en

Påse at motoren er helt Avkjøl på bilen. Koble den negative batterikabelen med en fastnøkkel til å løsne terminalen mutteren. Plasser et avløp pan under radiatoren og åpne ventilen med en skiftenøkkel til å drenere kjølevæske.
2

Fjern timing belte dekker bruker en skralle og socket. Marker den nøyaktige posisjonen og retningen på timing belte med merking stift. Beltet må gå tilbake nøyaktig slik det kom av.
3

Koble kjølevæske innløp røret med en skiftenøkkel. Ta skivene fra vannpumpen med en skiftenøkkel. Fjern vannpumpe festebolter og dra pumpen bort fra motoren.
4

Plasser en ny pakning og vannpumpe på motoren og stram boltene med socket og skralle. Monter trinse på vannpumpen og stram boltene med en skiftenøkkel.
5

Plasser pakningen mellom vannpumpen og vanninntaksslangen og sikre røret ved å stramme boltene med en skiftenøkkel. Installer timing belte i henhold til merkene du gjorde da du fjerner den.
6

Installer Registerreim og stram boltene med en stuss og skralle. Kontroller tømmeventilen på bunnen av radiatoren er stengt. Fyll opp radiatoren og kjølevæske reservoaret med kjølevæske. Koble batterikabelen og trekk til mutteren med en fastnøkkel. Start bilen og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69988.html

Previous:
Next:

kjølesystemer