Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner gjenskinn på en frontrute

frontrute gjenskinn, foruten å være et irritasjonsmoment, er en fare for sikker kjøring. De fleste mennesker lider gjennom frontruten gjenskinn, ikke innser at grundig rengjøring og polering frontruten vil redusere eller fjerne gjenskinn helt. Men bruker feil kjemikalier på frontruten når du rengjør den bidrar til frontruten blending. Frontruten riper, skrubbsår eller sprekker også kan hemme visjon og forårsake blending. Å bruke noen minutter for å rense og polere frontruten grundig innvendig og utvendig kan bidra til å fjerne gjenskinn. Du trenger:
frontruten renere
Eddik og vann
Bucket
skure
avis, ingen farge
mikrofiber håndklær
Clean filler
Glass polish

Vis flere instruksjoner
en

Rengjør frontruten innvendig og utvendig med rengjøringsmidler formulert for glass. Bruk av andre rengjøringsmidler kan legge en skummel film eller fet flekker på frontruten som forårsaker frontruten blending. Røyking inne i en bil legger kjemikalier som skaper en film på frontruten. Selv om usynlige i dagslys, fører denne filmen til natta blending. Skrubb kraftig og skyll rent.
2

Bruk en plast scrubber for å fjerne bug rester og vei skitt som legger en film på frontruten. Skyll grundig med rent vann.
3

Bruk en blanding av eddik og vann tørket med avisen for å fjerne frontruten gjenskinn etter vask frontruten. Bland eddik og vann i en bøtte og bruke en svamp eller klut til å bruke middelet på frontruten. Tørk området med sammenkrøllet avispapir. At avisen har ingen farge blekk på den. Når avisen blir for vått, bruke en annen tørr, krøllete stykke. Denne prosessen fjerner streker og gjenskinn.
4

Påfør en polsk utviklet for bruk med windows når vinduet er tørt. Glass polish og liknende produkter også bidra til å fjerne små riper. Fukt en ren bomull klut og legge til en halv dollar størrelse mengde glass polish til fille. Bruk på glasset med en sirkulær bevegelse, som dekker hele området, og deretter la det tørke til en melkehvit rester. Etter tørking, tørk av polish med en ren mikrofiberklut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59809.html

Previous:
Next: No

Auto Glass Repair