Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse Windows på en Pontiac Montana

For optimal sikt mens du kjører din Pontiac Montana, trenger du alle dine bilvinduene å være i perfekt stand. En sprekk eller brikke i et vindu kan lett vokser og forårsaker ytterligere skade på glasset. For den mest økonomiske reparasjon, kan du gjøre jobben selv ved hjelp av noen få materialer som kan kjøpes på en lokal auto supply butikken. Du trenger
Slange og vann
mildt vaskemiddel
kluter
Bucket
Barberblad
Vernebriller
Sugekopp stabilisator
Injector
Resin tube
Målebånd
Lim herding film
saks
Vis flere instruksjoner
en

Skrubb skadet vindu med et mildt rengjøringsmiddel og vann med en klut. Skyll og tørk den med en annen klut.
2

Ta på vernebriller og nøye trekke ut eventuelle løse glasskår fra sprekken.
3

Sett flytende harpiks tube følger med stabilisator enheten i injektoren kassetten. Sett injektoren kassetten inn sugekoppen stabilisator enhet. Det er en egen åpning for dette; Referer til produkt evt. opp
4

forsiktig legges det stabiliserende på vinduet.. Kontroller de skadede områder er direkte under sugekoppen i bunnen av stabilisatoren. Trykk ned på stabilisator for å skape sug som vil holde den på plass.
5

Fjern injektoren fra sin port inne i stabilisator. På dette punktet, vil harpiksen strømme fra harpiks tube inn i sprekken.
6

Fjern stabilisatoren fra vinduet når harpiks tube er tom.
7

Measure lengden av harpiksen reparasjon og skjære klebestripene til å passe. Plasser strimler over harpiks i flere timer, og ta ut og kast strimler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59418.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair