Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Clark Forklift tenningskabelsett

Clark er en materialhåndtering selskap som spesialiserer seg på produksjon gaffel heiser. Clark gaffeltruck har en elektrisk tenning som kobles til det oppladbare batteriet, enten via en elektrisk ledningsnett eller direkte på batteripolene. Tenningen slås på eldre modell Clark gaffeltrucker er kablet direkte til batteriet. Dersom tenningsnøkkelen slites ut, så de kan noen ganger gjøre over tid, vil det måtte byttes ut. Utskifting tar ca 20 minutter. Instruksjoner
en

Løft setet og bruke en skiftenøkkel for å fjerne de negative og positive batterikablene.
2

Bruk en fastnøkkel til å fjerne skruen som holder tenning forsamlingen på plass på baksiden av instrumentpanelet.
3

Trekk plast ledningsnett som tenningslåsen er koblet til. Noen eldre Clark gaffeltrucker kan ikke ha et ledningsnett, men i stedet, ledninger som kjøres direkte fra tenningen til batteriet og til en bakken. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke en skrutrekker for å løsne og fjerne jordledningen og ta positive tenningsledning fra den positive batteriet innlegget.
4

Plugg i plast ledningsnettet hvis modellen av gaffeltruck deg jobber med har en. Hvis ikke, koble den positive ledningen til den positive batteriet innlegget og deretter plassere den positive batterikabelen tilbake på plass med skiftenøkkel. Koble jordledningen fra tenningen til noen tilfeldige bolt eller skrue på en jordet overflate på rammen.
5

Sett den nye tenningslåsen tilbake i instrumentpanelet hullet og deretter erstatte bolten med fastnøkkel.
6

Bytt gaffeltruck negative batterikabelen med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59805.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair