Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan sjekke en MFA Sensor

MFA sensorer brukes til å sjekke masse luftstrømmen går på tvers av en motor. Dette vises ved det spenningssignal som går inn i motoren, og avgjør hvor mye drivstoff som skal injiseres inn i motorsylinderen. Den integrerte datamaskinen inne i bilen styrer MFA sensor. Hvis sensoren ikke fungerer som den skal, vil motoren til bilen stengt av sporadisk. Du trenger ikke å være en bil mekaniker til å sjekke UD sensor på bilen din. Du kan gjøre det selv med bare noen få verktøy. Du trenger
Bruksanvisning
Sensor Scan Tool
Vis flere instruksjoner
en

finn sensor skjemaer for bilen din. Dette finner du i bilens instruksjonsbok. Hvis du ikke har brukerhåndboken, kan du bestille en gjennom en online forhandler eller om bilen produsenten.
2

Finn MFA sensoren inni bilen. Dette er vanligvis funnet mellom luftfilter og spjeldhus. Koble til en sensor skanner til MFA giverventilen.
3

Start bilen. Bilen må være på tomgang for skanningen verktøy for å få en nøyaktig start lesing av UD sensor. Ta opp lesingen av MFA sensor på tomgang.
4

Har en venn skyv gasspedalen på bilen for å ta bilen ut av inaktiv. Ta opp MFA sensor output mens bilen er i et jevnt turtall, eller omdreininger per minutt. Hvis sensoravlesninger ikke skille mellom tomgang og med økt turtall, må sensoren byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59804.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair