Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Broken Utenfor Mirror på en bil

visningen side speil på en bil, gjør at sjåføren stor synlighet. Dessverre, de også stikke ut fra siden av bilen så mye at noen ganger de treffer et objekt og speilet knuser. Dette er et vanlig problem, skjønt, og de fleste auto deler selskaper har sørget for at de har en løsning på din ødelagte speil problem. Å erstatte de ødelagte utvendige speilene på bilen din, trenger du bare å gjøre noen mindre innkjøp og sette en liten albue fett til å få jobben gjort. Du trenger
Replacement speil for bilens merke og modell
skrutrekker
Hooked plukke
Panel flytting verktøyet
Lisle nr 18600 (spesielt dørhåndtaket flytting verktøyet for manuell windows)

Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny side vise speil fra en lokal søppelplass. Skraphandlere har alle typer kjøretøy, og til og med en havarert bil kan fortsatt ha en helt fint side vise speil som passer nøyaktig til din merke og modell. Hvis du ikke ser en på søppelplass, prøve å kjøpe online. Du kan også besøke en auto glass butikk og få dem kuttet et nytt stykke av glass, men det er nok billigere å kjøpe en helt ny speil med plast og alt. Som en siste utvei, kjøpe et nytt speil rett fra forhandleren.
2

Paint erstatning plast som passer din bil farge hvis det er nødvendig. Finn bilens fabrikken maling spesifikasjoner ved å bruke en referanse som en på Duplicolor nettsted (se Ressurser). Kjøpe maling, dekke speil med malerens tape, og følg instruksjonene på boksen. Spray maling på speilet med korte feiende spray og la det tørke i minst 24 timer.
3

Dra på speilet trim panelet på innsiden av døren. I noen bilmodeller med ikke-elektriske speil, alt du trenger å gjøre pop denne plasten som dekker av og skru ut skruene under den. Din speil kommer rett ut når du gjør dette. Hold den nye speilet på plass utenfor vinduet og erstatte de gamle skruene, strammer dem ned. Bytt speilet trim panel ved spratt den tilbake på plass.
4

For elektriske speil, må du kanskje fjerne bilens dørdekslene fra innsiden av døren. Hele døren er dekket på innsiden med plast ytterkledning som må trekkes vekk for å komme til sidespeil skruer og elektriske tilkoplinger. Bruk noen minutter på å finne og skru ut skruene som holder dette ytterkledning på plass (se på de stedene vanligvis er skjult fra visningen og pop av alle små runde skruen dekker du med en hekta pick).
5

Trekk plast døren trimme bort fra døren med en trim remover. Du kan ikke være i stand til å se bak panelet i starten, så føler sammen bak det med fingrene og pop stopperne med verktøyet for fjerning når du kommer til en. Hvis du må fjerne dørhåndtaket, vil det enten skru inn eller knipse i, og du kan legge det ut med en skrutrekker. Hvis du må fjerne en manuell vindu roller, må du kjøpe en spesiell dørhåndtaket flytting verktøyet kjent som Lisle nr. 18600.
6

Finn sidespeilet elektriske tilkoblinger bak panelet. Følg tilkoblinger fra speilet og koble dem.
7

Løsne skruene speilet og fjerne det. Plasser den nye speil mot utsiden av bilen, line den opp, og skru den på plass. Koble de elektriske kontaktene.
8

Pop siden trimme tilbake og erstatte vinduet sveiv og dørhåndtaket. Skru alle skruene tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59543.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair