Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

1967 Mustang frontrute Installer

The Mustang ble introdusert av Ford i midten av 1964 med svært lite konkurranse fra andre bilprodusentene. Av 1967, tilbød Chevrolet, Dodge og Plymouth sine egne "ponni biler", men Ford forventet dette og var klar med den første store makeover for Mustang. Utseende, ride, håndtering, kraft og interiør avtaler ble alle forbedret i 1967 Mustang, men det var definitivt en familie likhet med den opprinnelige bilen. Frontruter i 1965-1968 Mustangs er holdt i med en gummipakning, installeres ikke med lim som i moderne biler. Du trenger
Solvent
Rag
Glass renere
Papirhåndklær
frontruten sealer
Utility kniv
frontrute pakning
frontrute
Vis mer Instruksjoner
en

Rengjør anleggsflaten av frontruten ramme med løsemiddel og en fille. Unngå å bruke skrapere, da disse kan ripe den malte overflaten rundt frontruten. Rengjør utskifting frontruten glass på begge sider med glass renere og papirhåndklær.
2

Skjær tuppen av en tube av frontruten sealer med et verktøy kniv. Klem sealer mellom frontruten molding klipp og frontruten ramme for å hindre fremtidige lekkasjer i dette området.
3

Skyv en ny gummipakning på plass på frontruten ramme, og pass på utsiden groove i pakningen sitter ordentlig på innsiden kanten av frontruten ramme rundt omkretsen sin.
4

Installer bunnen frontruten molding til bunnen av frontruten rammen ved å skyve den til den klikker på plass. Ikke bruk en gummihammer da dette kan skade støping og frontruten rammen.
5

Påfør frontruten sealer til alle fire av de innvendige hjørner av gummipakningen. Bruk en hjelper og løfte frontruten. Senk glasset slik at den nederste kanten glir inn i sprekken i bunnen av gummipakningen. Forsiktig vippe glasset tilbake og la den lå på pakningen.
6

Start med en av sidene og sett en plast frontruten verktøy (tilgjengelig på auto deler butikker) i mellom glasset og gummipakningen . Skyv verktøyet slik at forkanten av pakningen spretter over kanten av frontruten, holder den på plass. Fortsett rundt toppen og andre siden av frontruten til fremkanten av pakningen er helt dekker kanten av glasset.
7

Skyv de resterende frontruten listverk til de klikker på plass. Rense frontruten sealer rester fra glasset med en ren klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59534.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair