Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse Ford Ranger Pick Up Windows

Skadede vinduer på bilen din kan forårsake alvorlige synlighet problemer mens du kjører. For å reparere skaden og bedre synlighet, kan du fylle i sprekker med flytende harpiks og noen få andre materialer. Glasset reparasjon rekvisita du trenger kan kjøpes fra en auto deler butikken. Du trenger
vaskemiddel
Varmt vann
Bucket
Kluter
Vernebriller
Barberblad
Sugekopp stabilisator
Injector
Resin tube
limet herder film
Vis flere instruksjoner
en

Vask vinduet med en løsning av vaskemiddel og varmt vann med kluter. En mildt vaskemiddel er best. Skyll vinduet av og tørk den med kluter.
2

Forbered sprekker for reparasjon ved å fjerne biter av glass fra innsiden sprekker. Med vernebriller på, plukke ut de bitene med barberblad.
3

Plasser sugekoppen stabilisator fast på vinduet. Sørg for at den er omfattet sprekken, og trykk ned på den for å skape sug mellom begge elementer.
4

Sett injektoren i dokken sin innen stabilisatoren.
5

Skyv harpiks slangen inn i injektoren, og deretter fjerne injektoren når harpiksen er på plass. På dette tidspunktet vil du se harpiksen blir trukket ut av røret og inn i sprekker.
6

Vent noen minutter etter at du har lagt merke til harpiks tube har tømt før du fjerner stabilisator.
Side 7

Skjær strimler av limet herder film, og legg dem over den flytende harpiks reparasjon før alle harpiksen har blitt dekket. Fjern strimler etter noen timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59709.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair