Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer du en frontrute på en 1966 Mustang

The Ford Mustang ble introdusert i april 1964 som en 1965 modell. Bilen viste seg å være svært populært, med over 500.000 solgte, så Ford endret ikke en god ting, og gjorde bare mindre trim endringer til det i 1966. 1965 og 1966 Mustangs er fortsatt populære i dag, med flere eiers klubber tilgjengelig. Hvis vintage Mustang fortsatt har sin opprinnelige frontruten, sjansene er det kan være sprukket og pitted og må byttes. Heldigvis gjør Ford fortsatt frontruter til de opprinnelige spesifikasjonene for Mustang din, frontruten kan installeres på cirka en halv dag. Du trenger:
Solvent
Rags
frontruten sealer
frontrute pakning
Vindu renere
Papir håndklær
Helper
frontrute
frontruten installasjon verktøyet

Vis flere instruksjoner
en

Rengjør all slags vær stripe lim eller rester fra frontruten rammen med løsemiddel og en fille. Unngå å bruke skrapere, da dette vil mar eller riper i lakken rundt frontruten.
2

Påfør frontruten sealer rundt frontruten molding klipp som er montert rundt omkretsen av frontruten rammen. Tørk opp overflødig sealer med en fille fra utsiden av frontruten rammen, slik at frontruten ikke vil bli utsatt når den er installert.
3

Trykk på en ny frontrute gummipakningen på plass sammen omkretsen av frontruten. Påfør frontruten sealer på innsiden og utsiden hjørner av pakningen. Trykk bunnen rustfritt stål frontruten molding på plass i løpet av molding klipp til den klikker på plass.
4

Rengjør den nye frontruten innvendig og utvendig med vindu renere og papirhåndklær. Bruk en hjelper og løfte frontruten på plass, noe som gjør at den nederste kanten av frontruten er satt inn i sporet i tetningslister. La frontruten lå tilbake mot frontruten rammen.
5

Sett en plast frontruten installasjon verktøyet under leppen på pakningen, på sidene og toppen av frontruten. Skyv verktøyet langs kanten av frontruten før leppen på pakningen dekker frontruten rundt sin omkrets.
6

Kjør en liten perle av frontruten sealer i mellom pakningen og frontruten, rundt sin hele omkretsen. Trykk fast frontruten inn i rammen med hendene for å komprimere pakningen og sealer. Tørk opp noen sealer som kan ha presset ut med en ren fille.
7

Trykk på resterende side og topp i rustfritt stål frontruten listverk på plass med leges av hånden din til de klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59512.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair