Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik gjenoppretter Båt Windscreens

Mange båter har frontruter, ofte kalt frontruter, som beskytter piloten og passasjerene fra baug spray og vind buffeting. Utsatt for elementene, som UV-lys, oksidering, salt og andre forurensninger, kan frontruter slå en falmet gul og skaffe minutt riper og flekker. Pleksiglass og vinyl er vanlige materialer som brukes i båt frontruter og krever en pasient prosess med rengjøring og polering. Du trenger
Oppvask såpe
Bucket
Rensebørste (fin bust)
Sponge (valgfritt)
frottéhåndklær
Air drill
Foam søknad pad
plast renere
Mikrofiber håndkle
Plastic polish
Vis flere instruksjoner
en

Transport båten til et praktisk arbeid plassering som har en vannkilde. Sug frontruten med friskt vann i minst 5 minutter for å løsne skitt. Bland en løsning av mild oppvaskmiddel og varmt vann i en bøtte. Bruk en fin børste og såpeoppløsning for å rense frontruten på begge sider. I tilfelle av en indre vindu inne i en lugar, bruker en svamp og oppvask såpe og deretter skylles med en våt frottéhåndkle. Tørk vindusflater med et rent frottéhåndkle.
2

Påfør litt plast renere til en microfiber håndkle. Rens langs alle kanter av frontruten på begge sider, for hånd. Bruk en finger for å få i hjørnene og vanskelige å nå områder hvor det runde polering pad vil gå glipp av. Rengjør til en avstand ca 1 cm fra kanter og hjørner. Tørk av rester av med et frottéhåndkle.
3

Påfør litt plast renere til en microfiber håndkle. Bruk sirkulære bevegelser, ved hånd, for å rense 1BY-en-fots testdelene av innsiden og utsiden av frontruten. Plasten renere vil gå inn og løfte skitt, olje og salter fra mikro-sprekker i pleksiglass eller vinyl. Bruk mer tid på rengjøring utenfor vinduet, siden det vil ha mest opphopning på den. Tørk alle rester bort med et rent frottéhåndkle.
4

Påfør litt plast polish til en microfiber håndkle. Rengjør de samme områdene for hånd som du gjorde med støvsugeren. Gni frem og tilbake langs kantene, ved hjelp av en finger eller to. Pass på å komme inn i hjørnene med fingertuppene og bruke hjørnet av håndkle. Rengjør begge sider av frontruten på denne måten, og tørk vekk alle rester med en frotté håndkle.
5

Påfør rikelig av plast polish til en skumbakside pad, festet til en luft drill. Slå på bore-og løpe puten jevnt frem og tilbake og opp og ned over en en-for-en-fot delen av frontruten. Bruk milde strøk uten å bruke sterkt press.
6

Kjør polering pad så nær kanten av frontruten som mulig, overlappende området du renset og polert for hånd. Tørk bort alle rester med en ren frotté håndkle, inkludert eventuelle splatter på rammer eller interiør tre flater. Sjekk igjen for klarhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59801.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair